search-btn

100% TEVREDEN

Aflevering aan Hoveniersbedrijf van Alphen

Geschreven op

Heden heb ik een bedrijfswagen gekocht bij Gebruiktebus.com. Hier heb je geen gevoel dat je een van de vele klanten bent. Na een paar enkele vragen was het snel geregeld. Ik heb de bus een week later gehaald. In deze tussen tijd goed op de hoogte gehouden. Lees meer »

aflevering aan Onderhoudsbedrijf Jordens

Geschreven op

Namens Onderhoudsbedrijf Jordens willen wij graag benadrukken de zeer goede service en de enthousiaste handelswijze van de medewerkers. Jullie leveren echt maatwerk, top! Lees meer »

aflevering aan de Familie Bourgonje

Geschreven op

Hartelijk dank voor de goede service! WIj zijn heel erg blij met de Citroen Jumpy. Veel ruimte voor de fietsen! Heerlijk. Alle spullen kunnen makkelijk mee. Goed advies gehad, en al vele kilometers gemaakt. Met een BIG SMILE rijd moeders door heel Nederland. Lees meer »

aflevering aan De Arnhemseglasinzetterij

Geschreven op

Wij vonden dat ze goed geluisterd hadden naar onze wensen. Nu hebben wij een gebruikte bus precies zoals wij het voor ogen hadden, super goed gedaan! Voor de toekomst zeker de moeite waard om terug te keren. Groet Ivan en Betty van de Arnhemse www.arnhemseglasinzetterij.nl Lees meer »

aflevering aan Firstlady Damesmode

Geschreven op

Via zoekmachine Autotrack.nl terecht gekomen bij Gebruiktebus in Huissen. We wisten wat we wilden hebben en gingen er dus gericht naar toe op een vrijdagmiddag. Aardige en vriendelijke ontvangst (door Remon) en binnen een uurtje was de zaak beklonken. Lees meer »

aflevering aan Verwaaijen Schilderwerken

Geschreven op

De Heer Jan-Willem van Dalen van Gebruiktebus.com. Ik wil hem bedanken en zijn partner Remon Verhoeven dat ik voortreffelijk geholpen ben met mijn nieuwe Volkswagen Caddy en de inruil van mijn oude Volkswagen Caddy. Ik raad iedereen aan die een bedrijfswagen zoekt: Lees meer »

Het laatste nieuws

 

COVID-19 voorzorgsmaatregelen Bedrijfsbus.com

Geschreven op

U blijft welkom bij Bedrijfsbus.com I... Lees meer »

VERSNELLINGSBAK SPOELING

Geschreven op

Slecht schakelgedrag Maar liefst 90%... Lees meer »

Alles over gas in de camper.

Geschreven op

Lees meer »

BEDRIJFBUS.COM Universeel autobedrijf van het jaar 2020

Geschreven op

Bedrijfsbus.com tot winnaar uitgeroep... Lees meer »

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad