search-btn

100% TEVREDEN

aflevering aan Verwaaijen Schilderwerken

Geschreven op

De Heer Jan-Willem van Dalen van Gebruiktebus.com. Ik wil hem bedanken en zijn partner Remon Verhoeven dat ik voortreffelijk geholpen ben met mijn nieuwe Volkswagen Caddy en de inruil van mijn oude Volkswagen Caddy. Ik raad iedereen aan die een bedrijfswagen zoekt: Lees meer »

aflevering aan Groenvoorziening HA Westerbeek

Geschreven op

Eind februari is mijn bedrijfswagen gestolen, sindsdien zijn wij op zoek naar een anderewagen.Na lang gezocht te hebben zijn wij in contact gekomen met de gebruiktebus.com.Zij hadden een bus staan op hun site die mij wel aansprak.Na eerst telefonisch contact te hebben geh... Lees meer »

Aflevering aan Peter Prinsen & Harry Ten Napel Schilderwerken.

Geschreven op

Mijn ervaring bij Gebruiktebus.com is perfect! Erg klantvriendelijk bedrijf, perfecte service en alles wordt tot in de perfectie geregeld. Peter Prinsen. Lees meer »

Aflevering aan De Huissense Glashandel

Geschreven op

De heer Jan-Willem van Dalen van Gebruiktebus.com heeft mij voortreffelijk geholpen met de aanschaf van mijn glaswagen en de inruil van mijn oude glaswagen. Door de snelle, goede service en de klantvriendelijkheid is Gebruiktebus.com een uitstekend adres voor de aanschaf... Lees meer »

Aflevering aan Sven Stomp

Geschreven op

Een paar maanden geleden attendeerde mijn vriendin erop dat ze de bus had zien staan langs de weg (De reclame bus van Gebruiktebus.com bij Zalencentrum de Valom op de hoek). Ik was op zoek dus even gaan kijken en weggereden met een heerlijk fijne Mercedes-Benz Vito. Lees meer »

Aflevering aan Marc Bouwman Timmerwerken

Geschreven op

Lees meer »

Het laatste nieuws

 

VERSNELLINGSBAK SPOELING

Geschreven op

Slecht schakelgedrag Maar liefst 90%... Lees meer »

Alles over gas in de camper.

Geschreven op

Lees meer »

COVID-19 voorzorgsmaatregelen Bedrijfsbus.com

Geschreven op

U blijft welkom bij Bedrijfsbus.com I... Lees meer »

BEDRIJFBUS.COM Universeel autobedrijf van het jaar 2020

Geschreven op

Bedrijfsbus.com tot winnaar uitgeroep... Lees meer »

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad