Bearlock versnellingsbakslot

Het Bearlock systeem wordt primair toegepast als anti-diefstal oplossing.

Het is een van de veiligste systemen om uw voertuig te beveiligen tegen diefstal.

Daarom hebben we een breed assortiment beschikbaar, waaronder de volgende categorieën voertuigen:

Er zijn Bearlock systemen beschikbaar voor meer dan 3000 modellen systemen en voor minimaal even zoveel voertuigen. Het assortiment wordt continu uitgebreid waarbij de prioriteit ligt bij uitvoeringen en modellen die gewild zijn bij dieven.

Hoe werkt een Bearlock systeem?

Een Bearlock systeem is een stalen behuizing om de versnellingsbak heen met een stalen pin die de schakelbak blokkeert. Het inbouwen van een Bearlock systeem heeft verder geen invloed op het functioneren van het voertuig of mechaniek. Het blokkeert de schakelbak, zodat het voertuig niet verplaatst kan worden.

Bearlock system voor uw lease of personenauto.

Helaas worden we nog steeds dagelijks geconfronteerd met schrijnende verhalen.
Wellicht bent u of kent u iemand in uw omgeving, die slachtoffer is geworden van autodiefstal.
Met een Bearlock systeem is deze kans relatief klein.

Bearlock voor uw bedrijfsbus.

Anti-diefstalbeveiliging is wellicht niet het eerst waaraan u denkt bij uw bedrijfsvoering.

 

 

Niemand heeft de gave om in de toekomst te kijken en daarmee te bepalen of dergelijke investering op zijn plaats is. Echter, als het u overkomt kost het u in alle situaties zowel direct als indirect veel geld. (Ook als u goed verzekerd bent). Een Bearlock systeem kunt u daarom beschouwen als een uitstekende “verzekeringspolis met een zeer gunstige prijs/risico verhouding”. En sinds kort zowel voor uw voertuig als lading!

Met een BearLock-VanLock (Cargolock) profiteert u van de zelfde beschermende en esthetische voordelen als onze excellent sloten:

Bedrijfsbus.com kan u tevens het gemak aanbieden van “Bearlock one-stop-safety” concept:

Het inbouwen van zowel het versnellingsbakslot als het laadruimte slot kan in een afspraak geregeld worden.

 

 

Het handzame gebruik van beide systemen maakt dat het “even op slot zetten” zo gerealiseerd kan worden. U herkent allemaal de situatie van het snel verladen, heen en weer lopen zonder het voertuig telkens op slot te zetten. Daarvoor biedt Bearlock uitkomst! U of uw medewerker geeft gewoon onbelemmerd toegang tot het voertuig maar is als geheel wel beschermd.

Als de dieven het alleen op uw materialen hebben voorzien hebben de Bearlock systemen ook een preventieve werking. Het voorkomt dat eerst de bedrijfswagen snel gestolen wordt om vervolgens naar elders gereden en op een rustige plek de inhoud over te laden. Waanneer de bedrijfsauto echter niet van zijn plek kan komen, dankzij de Bearlock, wordt de “prooi” minder aantrekkelijk.

Tevens niet onbelangrijk is te vermelden dat het een eenmalige investering is. De Bearlock vraagt GEEN enkel onderhoud en functioneert geheel storingsvrij.

*De fiscale voordelen die voor uw situatie toepasbaar (kunnen) zijn:

Bearlock systeem voor uw camper.

Helaas zijn ook campers (kampeerauto’s) een zeer dankbare prooi voor dieven. Dit vooral vanwege de hoge waarde, bruikbare onderdelen en de goede staat waar ze in verkeren. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in het buiteland rijdende campers vormen een grote van zorgen voor verzekeraars. Maar vooral ook voor uzelf als eigenaar van zo/n kostbaar, geliefde hobby.

Sinds jaar en dag wordt de Bearlock als uitermate geschikt anti-diefstalmiddel toegepast binnen de camperbranche. Naast de algemene voordelen dat de Bearlock in zicht herbergt zijn er nog twee extra reden waarom vaak de Bearlock als eerst keuze anti-diefstalmiddel voor campers wordt verkozen:

Hoe goed u ook verzekerd bent, de schade bij diefstal is nooit helemaal af te dekken. Uit ervaring weten we dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische ervaring kan zijn! Niks vervelender dan een diefstal op vakantie.

Door de aanschaf van een Bearlock systeem blijft de camper bij dergelijke voorvallen gewoon op zijn plek en kunt u genieten van een rustige vakantie.

Immers, een goede voorbereiding is het halve werk!

 

 

 
 

Onze diensten

Car Cleaning
Car Cleaning

Bedrijfsbus.com is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van alle soorten en maten voertuigen. Lees meer

Bedrijfsbussen
Bedrijfsbussen

U bent op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

Onderhoud
Onderhoud

Een bijzondere specialiteit van Bedrijfsbus.com is het specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn voor het onderhoud ook personenwagens welkom. Lees meer

Laadruimte betimmeringen
Laadruimte betimmeringen

Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswageninrichting. Lees meer

Caraudio
Caraudio

Accessoires en opties achteraf in je voertuig laten inbouwen. Dit is iets wat prima te doen is. Vooral als je een gebruikt voertuig koopt wil het weleens gebeuren dat je niet alle accessoires en opties terugvindt die je graag wilt hebben Lees meer

Financiering
Financiering

Voortijdig boetevrij inlossen inclusief renterestitutie Uniek! Bij een normaal betaalverloop van de verlopen termijnen zullen bij vervroegde beƫindiging van het contract geen extra kosten in rekening worden gebracht. Lees meer

Bedrijfsbus
Bedrijfsbus

Bedrijfsgegevens

Gochsestraat 30
6851JE Huissen
026-3258005

info@bedrijfsbus.com

privacy policy

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
09.00 - 12.15

Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

LET OP! Wegens wegwerkzaamheden in de Gochsestraat zijn wij momenteel het "beste" te bereiken via de Karstraat / Stadswal (Kruising bij de Valom).

Wij nemen graag contact met u op!

Stel hieronder uw vraag en wij nemen graag contact met u op. Wij mailen u vrijblijvend een antwoord op uw vraag.