search-btn
Bearlock versnellingsbakslot


Het Bearlock systeem wordt primair toegepast als anti-diefstal oplossing.

Het is een van de veiligste systemen om uw voertuig te beveiligen tegen diefstal.

Daarom hebben we een breed assortiment beschikbaar, waaronder de volgende categorieën voertuigen:

 • Personenauto’s
 • Bedrijfswagens, lichte vrachtwagens
 • Kampeerauto’s

Er zijn Bearlock systemen beschikbaar voor meer dan 3000 modellen systemen en voor minimaal even zoveel voertuigen. Het assortiment wordt continu uitgebreid waarbij de prioriteit ligt bij uitvoeringen en modellen die gewild zijn bij dieven.

Hoe werkt een Bearlock systeem?

Een Bearlock systeem is een stalen behuizing om de versnellingsbak heen met een stalen pin die de schakelbak blokkeert. Het inbouwen van een Bearlock systeem heeft verder geen invloed op het functioneren van het voertuig of mechaniek. Het blokkeert de schakelbak, zodat het voertuig niet verplaatst kan worden.

Bearlock system voor uw lease of personenauto.

Helaas worden we nog steeds dagelijks geconfronteerd met schrijnende verhalen.
Wellicht bent u of kent u iemand in uw omgeving, die slachtoffer is geworden van autodiefstal.
Met een Bearlock systeem is deze kans relatief klein.

Bearlock voor uw bedrijfsbus.

Anti-diefstalbeveiliging is wellicht niet het eerst waaraan u denkt bij uw bedrijfsvoering.

 

 

Niemand heeft de gave om in de toekomst te kijken en daarmee te bepalen of dergelijke investering op zijn plaats is. Echter, als het u overkomt kost het u in alle situaties zowel direct als indirect veel geld. (Ook als u goed verzekerd bent). Een Bearlock systeem kunt u daarom beschouwen als een uitstekende “verzekeringspolis met een zeer gunstige prijs/risico verhouding”. En sinds kort zowel voor uw voertuig als lading!

Met een BearLock-VanLock (Cargolock) profiteert u van de zelfde beschermende en esthetische voordelen als onze excellent sloten:

 • Geïntegreerd en inwendig systeem
 • Het gehele systeem wordt bediend via een slot en sleutel
 • Esthetisch ontworpen: Ontsiert uw bedrijfswagen niet.
 • Slotmechanisme verwerkt in interieur, geen uitstekende delen.

Bedrijfsbus.com kan u tevens het gemak aanbieden van “Bearlock one-stop-safety” concept:

 • Met een sleutel zowel het Bearlock systeem als het Bearlock vanLock slot te kunnen bedienen.
 • Uw gehele bestelwagen is optimaal beveiligd, zowel uw voertuig als de lading.

Het inbouwen van zowel het versnellingsbakslot als het laadruimte slot kan in een afspraak geregeld worden.

 

 

Het handzame gebruik van beide systemen maakt dat het “even op slot zetten” zo gerealiseerd kan worden. U herkent allemaal de situatie van het snel verladen, heen en weer lopen zonder het voertuig telkens op slot te zetten. Daarvoor biedt Bearlock uitkomst! U of uw medewerker geeft gewoon onbelemmerd toegang tot het voertuig maar is als geheel wel beschermd.

Als de dieven het alleen op uw materialen hebben voorzien hebben de Bearlock systemen ook een preventieve werking. Het voorkomt dat eerst de bedrijfswagen snel gestolen wordt om vervolgens naar elders gereden en op een rustige plek de inhoud over te laden. Waanneer de bedrijfsauto echter niet van zijn plek kan komen, dankzij de Bearlock, wordt de “prooi” minder aantrekkelijk.

Tevens niet onbelangrijk is te vermelden dat het een eenmalige investering is. De Bearlock vraagt GEEN enkel onderhoud en functioneert geheel storingsvrij.

*De fiscale voordelen die voor uw situatie toepasbaar (kunnen) zijn:

 • Aftrek bedrijfskosten
 • Aftrek BTW
 • Kleinschaligheidinvesteringsaftrek, klik hier voor meer informatie.

Bearlock systeem voor uw camper.

Helaas zijn ook campers (kampeerauto’s) een zeer dankbare prooi voor dieven. Dit vooral vanwege de hoge waarde, bruikbare onderdelen en de goede staat waar ze in verkeren. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in het buiteland rijdende campers vormen een grote van zorgen voor verzekeraars. Maar vooral ook voor uzelf als eigenaar van zo/n kostbaar, geliefde hobby.

Sinds jaar en dag wordt de Bearlock als uitermate geschikt anti-diefstalmiddel toegepast binnen de camperbranche. Naast de algemene voordelen dat de Bearlock in zicht herbergt zijn er nog twee extra reden waarom vaak de Bearlock als eerst keuze anti-diefstalmiddel voor campers wordt verkozen:

 • Naast de opbouw en onderdelen zijn de dieven ook geïnteresseerd in het onderstel (chassis). Twee vliegen in een klap! In met name Midden- en Oost-Europa illegale fabrieken waarbij ze de camper omzetten tot heuse “vrachtwagentjes.
 • Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk (elektronisch) afdoende te beschermen, Vaak geven aansluitingen, door de compliciteit, elektronische storingen en “stroomlekkage”(Denk aan winterstallingen). Met alle ongemakken is in/uitschakelen dan niet mogelijk.

Hoe goed u ook verzekerd bent, de schade bij diefstal is nooit helemaal af te dekken. Uit ervaring weten we dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische ervaring kan zijn! Niks vervelender dan een diefstal op vakantie.

Door de aanschaf van een Bearlock systeem blijft de camper bij dergelijke voorvallen gewoon op zijn plek en kunt u genieten van een rustige vakantie.

Immers, een goede voorbereiding is het halve werk!

 

 

 
 

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad