search-btn

Specialist in bedrijfswagens en campers

Het is de interesse in mensen en de passie voor busjes waarom wij dit werk elke dag met zoveel plezier doen. Daarbij is een adviserende rol leidend, ervoor zorgen dat u de juiste bedrijfswagen rijdt. Opgegroeid tussen de bedrijfswagens, opgeleid in de autobranche en met alle ervaring doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dat kan zowel met gebruikte als met nieuwe bedrijfswagens. Maar vooral het persoonlijk contact en de "afspraak is afspraak"' mentaliteit met de klant staan centraal in dit bedrijf. De klant komt immers altijd van rechts! Om een klant volledig te kunnen "helpen" is er natuurlijk meer nodig dan alleen het "busje". Daarom verzorgen wij ook onderhoud, bedrijfswageninrichting en/of aanpassing, car cleaning en alle soorten financieringen. Meedenken met de klant, meer dan alleen het "busje" tevredenheid is waar het om draait.   

BEDRIJFSbus.com


Wij zijn u graag van dienst of het nu gaat om onderhoud, bedrijfswageninrichting, car cleaning, financiering of uw zoektocht naar een nieuwe of gebruikte bedrijfsbus.

Specialist in reparatie, APK en het onderhoud van bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn ook personenwagens welkom!

Jan-Willem van Dalen en Rémon Verhoeven

 

     

 

Winnaar van de Rabo Young Talent Award 2018. 

 

Universeel autobedrijf van het jaar 2020. 

 

 

 

Het laatste nieuws

 

COVID-19 voorzorgsmaatregelen Bedrijfsbus.com

Geschreven op

U blijft welkom bij Bedrijfsbus.com I... Lees meer »

VERSNELLINGSBAK SPOELING

Geschreven op

Slecht schakelgedrag Maar liefst 90%... Lees meer »

Alles over gas in de camper.

Geschreven op

Lees meer »

BEDRIJFBUS.COM Universeel autobedrijf van het jaar 2020

Geschreven op

Bedrijfsbus.com tot winnaar uitgeroep... Lees meer »

 

 

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad