Laadruimte betimmeringen

Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswageninrichting. 

Uiteraard is de laadvloer ook één van de basiselementen van uw bedrijfswageninrichting. En is deze dan ook hieronder te vinden.

Door het betimmeren van uw laadruimte worden zowel lading als laadruimte optimaal beschermd.  

Hechthout 

Onze sterke zijwandbescherming is gemaakt van 100% FSC gekeurd berkenhout van 5,5mm dik. De panelen zijn vochtbestendig vanwege de watervaste verlijming en de harscoating. Het hout bestaat uit meerdere lagen waardoor het de optimale sterkte en flexibiliteit heeft om forse klappen op te vangen. 

 

              

Lat-om-lat 

Een alternatief voor wandbekleding is de lat-om-lat, die een bijkomende mogelijkheid biedt om ladingen vast te zetten.
De latten zijn op maat, hebben ronde hoeken en zijn gladgeschuurd. Deze variant wandbekleding is zeer geschikt voor het vastzetten van de lading. De vurenhout latten zijn 19mm dik.

 

     

Half om half zijwandbescherming 

De half om half zijwandbescherming bestaat uit panelen voor de onderzijde en latten voor de bovenzijde van de wand.

Met deze variant combineer je de goede eigenschappen van beide vormen van zijwandbetimmering. Enerzijds beschermen de betonplex wanden jouw bus optimaal. Anderzijds heb je nog steeds de mogelijkheid de lading vast te zetten dankzij de lat om lat bescherming.

 

          

Kunststof 

Onze sterke zijwandbescherming is gemaakt van 100% polypropyleen kunststof van 4.3mm dik. Kunststof is vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is het erg stevig en bovendien licht van gewicht.

 

         

Montagerails / vliegtuigrails

Veiligheid is erg belangrijk tijden het vervoeren van ladingen. Een lading mag nooit zonder de juiste ladingzekering vervoerd worden. Dit is wettelijk voorgeschreven en vastgelegd in diverse Europese normen zoals de EN 121195-2 en EN 12195-3. Bij een plotselinge remming of uitwijkingmanoeuvre kan een lading gaan schuiven of omvallen. Wanneer een lading niet goed gezekerd is, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de producten. Ook breng je jezelf en omstanders in gevaar met een slechte ladingzekering. Om ongelukken te voorkomen en een lading op de juiste manier te zekeren, kun je gebruik maken van montagerails.

Montagerails zorgt er, in combinatie me een spanband of ladingstang, voor dat een lading tegen wordt gehouden. De lading blijft stevig op zijn plek staan en komt zonder beschadigingen op de bestemming aan. Ook kan door het goed organiseren en vastzetten van de lading een laadruimte zo efficiënt mogelijk benut worden.

       

Laadvloer 9 mm / 12 mm

Onze 9 mm en 12 mm antislip laadvloeren zijn de basis voor iedere bedrijfsbus. De laadvloeren zijn gemaakt van betonplex en hebben een hoogwaardige coating. waardoor de vloer slijtvast is en bestand tegen de meeste chemische middelen. Daarnaast is de bodemplaat voorzien van een watervaste verlijming.

Wij bieden bij montage de mogelijkheid de vloer rondom te kitten en u kunt er optioneel voor kiezen de instapdorpel door te laten lopen.

De 12 mm laadvloer bevat een aluminium instapprofiel. 

 

           

 

 
 

Onze diensten

Car Cleaning
Car Cleaning

Bedrijfsbus.com is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van alle soorten en maten voertuigen. Lees meer

Bedrijfsbussen
Bedrijfsbussen

U bent op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

Onderhoud
Onderhoud

Een bijzondere specialiteit van Bedrijfsbus.com is het specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn voor het onderhoud ook personenwagens welkom. Lees meer

Laadruimte betimmeringen
Laadruimte betimmeringen

Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswageninrichting. Lees meer

Caraudio
Caraudio

Accessoires en opties achteraf in je voertuig laten inbouwen. Dit is iets wat prima te doen is. Vooral als je een gebruikt voertuig koopt wil het weleens gebeuren dat je niet alle accessoires en opties terugvindt die je graag wilt hebben Lees meer

Financiering
Financiering

Voortijdig boetevrij inlossen inclusief renterestitutie Uniek! Bij een normaal betaalverloop van de verlopen termijnen zullen bij vervroegde beƫindiging van het contract geen extra kosten in rekening worden gebracht. Lees meer

Bedrijfsbus
Bedrijfsbus

Bedrijfsgegevens

Gochsestraat 30
6851JE Huissen
026-3258005

info@bedrijfsbus.com

privacy policy

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
09.00 - 12.15

Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

LET OP! Wegens wegwerkzaamheden in de Gochsestraat zijn wij momenteel het "beste" te bereiken via de Karstraat / Stadswal (Kruising bij de Valom).

Wij nemen graag contact met u op!

Stel hieronder uw vraag en wij nemen graag contact met u op. Wij mailen u vrijblijvend een antwoord op uw vraag.