search-btn
Laadruimte betimmeringen


Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswagen inrichting. 

Uiteraard is de laadvloer ook één van de basiselementen van uw bedrijfswageninrichting. En is deze dan ook hieronder te vinden.

Ook bestaat er de mogelijkheid een offerte aan te vragen voor de volledige laadruimte betimmering met laadvloer. 

Door het betimmeren van uw laadruimte worden zowel lading als laadruimte optimaal beschermd.  

Hechthout 

Onze sterke zijwandbescherming is gemaakt van 100% FSC gekeurd berkenhout van 5,5mm dik. De panelen zijn vochtbestendig vanwege de watervaste verlijming en de harscoating. Het hout bestaat uit meerdere lagen waardoor het de optimale sterkte en flexibiliteit heeft om forse klappen op te vangen. 

 

          

Lat-om-lat 

Een alternatief voor wandbekleding is de lat-om-lat, die een bijkomende mogelijkheid biedt om ladingen vast te zetten.
De latten zijn op maat, hebben ronde hoeken en zijn gladgeschuurd. Deze variant wandbekleding is zeer geschikt voor het vastzetten van de lading. De vurenhout latten zijn 19mm dik.

 

     

Half om half zijwandbescherming 

De half om half zijwandbescherming bestaat uit panelen voor de onderzijde en latten voor de bovenzijde van de wand.

Met deze variant combineer je de goede eigenschappen van beide vormen van zijwandbetimmering. Enerzijds beschermen de betonplex wanden jouw bus optimaal. Anderzijds heb je nog steeds de mogelijkheid de lading vast te zetten dankzij de lat om lat bescherming.

 

          

Kunststof 

Onze sterke zijwandbescherming is gemaakt van 100% polypropyleen kunststof van 4.3mm dik. Kunststof is vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is het erg stevig en bovendien licht van gewicht.

 

         

Vloeren 9mm 

Onze 9mm antislip laadvloeren zijn gemaakt van betonplex en hebben een hoogwaardige coating. Door deze coating is de vloerplaat slijtvast en bestand tegen de meeste vloeistoffen. Door de voorgeboorde gaten en de meegeleverde schroeven is de bodemplaat vloer razendsnel gemonteerd in jouw bedrijfswagen.

Je kunt aangeven of je de sjorogen in je bus wilt blijven gebruiken. We zorgen dan voor voorgeboorde gaten en lange bouten, waarmee je de sjorogen op de originele punten op de laadvloer kunt vastdraaien. 

 

  

Laadvloer 12mm 

Deze antislip laadvloer 12mm is de basis voor iedere bedrijfswagen. De betonplex vloer heeft een hoogwaardige coating, waardoor de vloer slijtvast is en bestand tegen de meeste chemische middelen. Daarnaast is de bodemplaat voorzien van een watervaste verlijming. Door de voorgeboorde gaten in de vloerplaat en de meegeleverde schroeven is de vloer razendsnel gemonteerd. De 12 mm laadvloer bevat een aluminium instapprofiel. 

 

 

 

 
 

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad