search-btn

Onderhoud van lichte bedrijfwagens

 

Een bijzondere specialiteit van Bedrijfsbus.com is het specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn voor het onderhoud ook personenwagens welkom. Onze speciaal daarvoor bestemde hefbrug en remmentestbank zijn zo ingericht dat deze eenvoudig personenwagens maar ook de zwaarste bedrijfswagens als de breedste type integraal campers kan heffen en dat zonder spiegels in te hoeven klappen. daarnaast is de brug ook uiterst laag van opbouw, zodat ook zijafschermingen bij bedrijfswagens of onderbouw bij campers er zonder problemen moeiteloos op kunnen rijden.

 

Werkplaats voor al uw onderhoud

 

Goed onderhoud kan alleen worden uitgevoerd in een daartoe optimaal afgestemde werkplaats. Naast meer dan 20 jaar ervaring van onze technische specialisten, hebben wij dan ook een hypermoderne werkplaats met alleen de innovatiefste apparatuur en kwalitatief hoogwaardige producten zowel op technisch als ook op elektronisch gebied. Of het nu gaat om een APK keuring, storing, regulier onderhoud of bandenservice onze werkplaats is er op ingericht. Het is uniek dat zowel hele brede, smalle, zware, lange, lage en hoge voertuigen onderhouden kunnen worden in één werkplaats. Ook het milieu staat bij ons hoog in het vaandel, zo gebruiken wij in onze werkplaats milieubesparende, zuinige producten en machines en is er ook sprake van een actief beleid op afvalstoffen en energieverbruik.

 

      

 

Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en gereedschappen en beschikken tevens over uitgebreide diagnosesystemen om tot in detail storingen te kunnen vaststellen en op te lossen. Als het op service aankomt is er samen met al onze ervaring en passie maar één motto. onze klant komt altijd van rechts!

 

Vervangend vervoer nodig? Wij beschikken over een Crafter L2H2, Fiat Doblo L1H1 en een personenauto die wij tegen een kleine vergoeding graag tot uw beschikking stellen.

 

 

 

 

 

                  

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad