Privacy Statement

Bedrijfsbus.com, gevestigd aan Gochsestraat 30

6851JE Huissen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

info@bedrijfsbus.com
www.bedrijfsbus.co
Gochsestraat 30
6851JE Huissen
026-3258005

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bedrijfsbus.com verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bedrijfsbus.com verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bedrijfsbus.com verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Bedrijfsbus.com verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Bedrijfsbus.com neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bedrijfsbus.com) tussen zit. Bedrijfsbus.com gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bedrijfsbus.com bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden

Bedrijfsbus.com verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Bedrijfsbus.com blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bedrijfsbus.com gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bedrijfsbus.com en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bedrijfsbus.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Bedrijfsbus.com wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bedrijfsbus.com neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@bedrijfsbus.com

Onze diensten

Car Cleaning
Car Cleaning

Bedrijfsbus.com is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van alle soorten en maten voertuigen. Lees meer

Bedrijfsbussen
Bedrijfsbussen

U bent op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

Onderhoud
Onderhoud

Een bijzondere specialiteit van Bedrijfsbus.com is het specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn voor het onderhoud ook personenwagens welkom. Lees meer

Laadruimte betimmeringen
Laadruimte betimmeringen

Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswageninrichting. Lees meer

Caraudio
Caraudio

Accessoires en opties achteraf in je voertuig laten inbouwen. Dit is iets wat prima te doen is. Vooral als je een gebruikt voertuig koopt wil het weleens gebeuren dat je niet alle accessoires en opties terugvindt die je graag wilt hebben Lees meer

Financiering
Financiering

Voortijdig boetevrij inlossen inclusief renterestitutie Uniek! Bij een normaal betaalverloop van de verlopen termijnen zullen bij vervroegde beƫindiging van het contract geen extra kosten in rekening worden gebracht. Lees meer

Bedrijfsbus
Bedrijfsbus

Bedrijfsgegevens

Gochsestraat 30
6851JE Huissen
026-3258005

info@bedrijfsbus.com

privacy policy

Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
09.00 - 12.15

22-05 & 24-5 GESLOTEN 
Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

Wij nemen graag contact met u op!

Stel hieronder uw vraag en wij nemen graag contact met u op. Wij mailen u vrijblijvend een antwoord op uw vraag.