• Home
  • 100% tevreden

100% TEVREDEN

Schenkgroep

Een volledig op het werk uitgedachte servicebus. Dat is precies wat wij compleet met inrichting aan Schenkgroep hebben afgeleverd op deze #Blackfri... Lees meer »

A.J. Classic bikes

A.J. Classic bikes uit Doornenburg! Alex komt voortaan prachtig voor de dag met deze schitterende nieuwe BEDRIJFSBUS.com. Lees meer »

Familie Nieskens

Een nieuw avontuur voor Peter & Rosalien. Een geweldige aflevering waarbij wij de heerlijke Limburgse vlaai kregen! Lees meer »

Lentjes Droomkeukens

Lentjes Droomkeukens, als tevreden klant. Dan ben je trots als bedrijf, dat je wederom een nieuwe Fiat Ducato mag afleveren! Lees meer »

Wattschoon

Boss level. Jazeker! Deze geheel nieuweFiatTalento gaat naarMitchel Wentinckvan www.wattschoon.nl Door ons voorzien van: Lees meer »

Marcel Kaatman Projectdecoraties

Marcel Kaatmanprojectdecoraties op weg! Met deze mooie jong gebruikte bakwagenKijk op www.marcelkaatmanprojectdecoraties.nl Daarom, BEDRIJFSBUS.com! Lees meer »

Kleine Zwaan

WAUW! Een prachtige, nieuwe Fiat Talento voor Kleine zwaan. Volledig voorzien van: Achteruitrijcamera Laadruimte betimmering Stoelhoezen op maat Si... Lees meer »

Hunter Glassware.

WOW, Hunter glassware! Speciaal voor Hunter, op hun werkzaamheden afgestemde extra lange en hoge Bedrijfsbus.Geheel naar wens, voorzien van op maat... Lees meer »

Bloemsierkunst De Beleving

Hele mooie bus voor De beleving Huissen. Vanaf heden worden ook de mooiste bloemen van Willem en Engelien gehaald en gebracht in een bedrijfsbus va... Lees meer »

Theaterwerkplaats 'de Smederij'.

Een mooie VW Caddy voor Pieter en zijn toneelschool. Op verzoek van de klant hebben we deze bedrijfsbus voorzien van een multifunctioneel navigatie... Lees meer »

Onze diensten

Car Cleaning
Car Cleaning

Bedrijfsbus.com is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van alle soorten en maten voertuigen. Lees meer

Bedrijfsbussen
Bedrijfsbussen

U bent op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

Onderhoud
Onderhoud

Een bijzondere specialiteit van Bedrijfsbus.com is het specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn voor het onderhoud ook personenwagens welkom. Lees meer

Laadruimte betimmeringen
Laadruimte betimmeringen

Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswageninrichting. Lees meer

Caraudio
Caraudio

Accessoires en opties achteraf in je voertuig laten inbouwen. Dit is iets wat prima te doen is. Vooral als je een gebruikt voertuig koopt wil het weleens gebeuren dat je niet alle accessoires en opties terugvindt die je graag wilt hebben Lees meer

Financiering
Financiering

Voortijdig boetevrij inlossen inclusief renterestitutie Uniek! Bij een normaal betaalverloop van de verlopen termijnen zullen bij vervroegde beƫindiging van het contract geen extra kosten in rekening worden gebracht. Lees meer

Bedrijfsbus
Bedrijfsbus

Bedrijfsgegevens

Gochsestraat 30
6851JE Huissen
026-3258005

info@bedrijfsbus.com

privacy policy

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
09.00 - 12.15

Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

LET OP GEWIJZIGDE wegwerkzaamheden in de Gochsestraat.

Momenteel zijn wij te bereiken middels Gochsestraat 24. (Kapsalon by Lisa's).  

 

Wij nemen graag contact met u op!

Stel hieronder uw vraag en wij nemen graag contact met u op. Wij mailen u vrijblijvend een antwoord op uw vraag.