100% TEVREDEN

aflevering aan Groenvoorziening HA Westerbeek

Eind februari is mijn bedrijfswagen gestolen, sindsdien zijn wij op zoek naar een anderewagen.Na lang gezocht te hebben zijn wij in contact gekomen... Lees meer »

Aflevering aan Peter Prinsen & Harry Ten Napel Schilderwerken.

Mijn ervaring bij Gebruiktebus.com is perfect! Erg klantvriendelijk bedrijf, perfecte service en alles wordt tot in de perfectie geregeld. Lees meer »

Aflevering aan De Huissense Glashandel

De heer Jan-Willem van Dalen van Gebruiktebus.com heeft mij voortreffelijk geholpen met de aanschaf van mijn glaswagen en de inruil van mijn oude g... Lees meer »

Aflevering aan Sven Stomp

Een paar maanden geleden attendeerde mijn vriendin erop dat ze de bus had zien staan langs de weg (De reclame bus van Gebruiktebus.com bij Zalencen... Lees meer »

Aflevering aan Marc Bouwman Timmerwerken

Lees meer »

Aflevering aan Stal de Axelse Buitenweg

Mooie busjes, interessant van prijs, afspraken worden na gekomen, er wordt de tijd voor je genomen Kortom fijne mensen en zal zeker bij de volgende... Lees meer »

Aflevering aan Feest verhuur Didam

Wij waren op zoek naar een nette bus ter uitbreiding voor ons bedrijf. Ons oog viel op een bus bij Gebruiktebus.com. Lees meer »

Aflevering aan Kapsalon Perdon

Doordat onze Volkswagen Caddy total loss gereden was. Moesten wij op kort termijn, een andere bedrijfswagen aanschaffen. Lees meer »

Aflevering aan Coop Compact Lamers Huissen

Wij vonden het prettig om in een ongedwongen en toch zakelijke sfeer een geheel nieuwe Volkswagen Caddy bij jullie te kopen. Lees meer »

Huidig aanbod

test

test

probeer

Onze diensten

Car Cleaning
Car Cleaning

Bedrijfsbus.com is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van alle soorten en maten voertuigen. Lees meer

Bedrijfsbussen
Bedrijfsbussen

U bent op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

Onderhoud
Onderhoud

Een bijzondere specialiteit van Bedrijfsbus.com is het specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn voor het onderhoud ook personenwagens welkom. Lees meer

Laadruimte betimmeringen
Laadruimte betimmeringen

Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswageninrichting. Lees meer

Caraudio
Caraudio

Accessoires en opties achteraf in je voertuig laten inbouwen. Dit is iets wat prima te doen is. Vooral als je een gebruikt voertuig koopt wil het weleens gebeuren dat je niet alle accessoires en opties terugvindt die je graag wilt hebben Lees meer

Financiering
Financiering

Voortijdig boetevrij inlossen inclusief renterestitutie Uniek! Bij een normaal betaalverloop van de verlopen termijnen zullen bij vervroegde beëindiging van het contract geen extra kosten in rekening worden gebracht. Lees meer

Car Cleaning

Car Cleaning

professioneel autopoetsbedrijf

Bedrijfsbussen

Bedrijfsbussen

jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagens

Onderhoud

Onderhoud

specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers

100% tevreden

100% TEVREDEN

Orange Minds

Een geslaagde aflevering voor Orange Minds. ✅ Waar Robert & Margriet eerst nog voor een andere bus kwamen kijken. H Lees meer »

Gemeente Lingewaard

✅Goede service loont en wordt beloond! Dat was het argument van de gemeente Lingewaard om wederom voor BEDRIJFSBUS.com te kiezen als leverancier va... Lees meer »

Aflevering aan MKH-Installatie

Na telefonisch contact over de Volkswagen Transporter zijn wij goed ontvangen en het gevoel was "GOED". Bij het eerste gesprek was mij al snel duid... Lees meer »

Aflevering Arnhemseglas inzetterij

Na onze eerste Gebruiktebus.com waren we super tevreden over hoe we geholpen waren bij Jan-Willem en dachten wij. We willen wel een NIEUWE bus. Lees meer »

Bedrijfsbus
Bedrijfsbus

Bedrijfsgegevens

Gochsestraat 30
6851JE Huissen
026-3258005

info@bedrijfsbus.com

privacy policy

Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
09.00 - 12.15

UITSLUITEND GEOPEND OP AFSPRAAK! B2B.
Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

Wij nemen graag contact met u op!

Stel hieronder uw vraag en wij nemen graag contact met u op. Wij mailen u vrijblijvend een antwoord op uw vraag.