• Home
  • 100% tevreden

100% TEVREDEN

AFLEVERING AAN Roy en Tamara.

Na bij verschillende garages te zijn geweest waar we niet echt vriendelijk werden geholpen of te woord werden gestaan. Lees meer »

Aflevering aan de Familie Peters

Na 16 jaar intensief gebruik (550.000km) hebben we afscheid genomen van onze Volkswagen Transporter T4. We hebben intensief op internet gezocht naa... Lees meer »

Aflevering aan de Familie Bouwmans

We zij zeer blij met onze nieuwe bus! Bij gebruiktebus.com zijn we zeer goed ontvangen, klantvriendelijk en duidelijke communicatie, goede service,... Lees meer »

Aflevering aan de Familie Daleman

Lees meer »

Aflevering aan Hoveniersbedrijf van Alphen

Heden heb ik een bedrijfswagen gekocht bij Gebruiktebus.com. Hier heb je geen gevoel dat je een van de vele klanten bent. Lees meer »

aflevering aan Onderhoudsbedrijf Jordens

Namens Onderhoudsbedrijf Jordens willen wij graag benadrukken de zeer goede service en de enthousiaste handelswijze van de medewerkers. Lees meer »

aflevering aan de Familie Bourgonje

Hartelijk dank voor de goede service! WIj zijn heel erg blij met de Citroen Jumpy. Veel ruimte voor de fietsen! Heerlijk. Lees meer »

aflevering aan De Arnhemseglasinzetterij

Wij vonden dat ze goed geluisterd hadden naar onze wensen. Nu hebben wij een gebruikte bus precies zoals wij het voor ogen hadden, super goed gedaan! Lees meer »

aflevering aan Firstlady Damesmode

Via zoekmachine Autotrack.nl terecht gekomen bij Gebruiktebus in Huissen. We wisten wat we wilden hebben en gingen er dus gericht naar toe op een v... Lees meer »

aflevering aan Verwaaijen Schilderwerken

De Heer Jan-Willem van Dalen van Gebruiktebus.com. Ik wil hem bedanken en zijn partner Remon Verhoeven dat ik voortreffelijk geholpen ben met mijn... Lees meer »

Onze diensten

Car Cleaning
Car Cleaning

Bedrijfsbus.com is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van alle soorten en maten voertuigen. Lees meer

Bedrijfsbussen
Bedrijfsbussen

U bent op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

Onderhoud
Onderhoud

Een bijzondere specialiteit van Bedrijfsbus.com is het specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn voor het onderhoud ook personenwagens welkom. Lees meer

Laadruimte betimmeringen
Laadruimte betimmeringen

Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswageninrichting. Lees meer

Caraudio
Caraudio

Accessoires en opties achteraf in je voertuig laten inbouwen. Dit is iets wat prima te doen is. Vooral als je een gebruikt voertuig koopt wil het weleens gebeuren dat je niet alle accessoires en opties terugvindt die je graag wilt hebben Lees meer

Financiering
Financiering

Voortijdig boetevrij inlossen inclusief renterestitutie Uniek! Bij een normaal betaalverloop van de verlopen termijnen zullen bij vervroegde beƫindiging van het contract geen extra kosten in rekening worden gebracht. Lees meer

Bedrijfsbus
Bedrijfsbus

Bedrijfsgegevens

Gochsestraat 30
6851JE Huissen
026-3258005

info@bedrijfsbus.com

privacy policy

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
09.00 - 12.15

Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

 27-07-2024 GESLOTEN!

Wij nemen graag contact met u op!

Stel hieronder uw vraag en wij nemen graag contact met u op. Wij mailen u vrijblijvend een antwoord op uw vraag.