search-btn

100% TEVREDEN

aflevering aan de Familie Bourgonje

Geschreven op

Hartelijk dank voor de goede service! WIj zijn heel erg blij met de Citroen Jumpy. Veel ruimte voor de fietsen! Heerlijk. Alle spullen kunnen makkelijk mee. Goed advies gehad, en al vele kilometers gemaakt. Met een BIG SMILE rijd moeders door heel Nederland. Lees meer »

aflevering aan De Arnhemseglasinzetterij

Geschreven op

Wij vonden dat ze goed geluisterd hadden naar onze wensen. Nu hebben wij een gebruikte bus precies zoals wij het voor ogen hadden, super goed gedaan! Voor de toekomst zeker de moeite waard om terug te keren. Groet Ivan en Betty van de Arnhemse www.arnhemseglasinzetterij.nl Lees meer »

aflevering aan Firstlady Damesmode

Geschreven op

Via zoekmachine Autotrack.nl terecht gekomen bij Gebruiktebus in Huissen. We wisten wat we wilden hebben en gingen er dus gericht naar toe op een vrijdagmiddag. Aardige en vriendelijke ontvangst (door Remon) en binnen een uurtje was de zaak beklonken. Lees meer »

aflevering aan Verwaaijen Schilderwerken

Geschreven op

De Heer Jan-Willem van Dalen van Gebruiktebus.com. Ik wil hem bedanken en zijn partner Remon Verhoeven dat ik voortreffelijk geholpen ben met mijn nieuwe Volkswagen Caddy en de inruil van mijn oude Volkswagen Caddy. Ik raad iedereen aan die een bedrijfswagen zoekt: Lees meer »

aflevering aan Groenvoorziening HA Westerbeek

Geschreven op

Eind februari is mijn bedrijfswagen gestolen, sindsdien zijn wij op zoek naar een anderewagen.Na lang gezocht te hebben zijn wij in contact gekomen met de gebruiktebus.com.Zij hadden een bus staan op hun site die mij wel aansprak.Na eerst telefonisch contact te hebben geh... Lees meer »

Aflevering aan Peter Prinsen & Harry Ten Napel Schilderwerken.

Geschreven op

Mijn ervaring bij Gebruiktebus.com is perfect! Erg klantvriendelijk bedrijf, perfecte service en alles wordt tot in de perfectie geregeld. Peter Prinsen. Lees meer »

Het laatste nieuws

 

VERSNELLINGSBAK SPOELING

Geschreven op

Slecht schakelgedrag Maar liefst 90%... Lees meer »

Alles over gas in de camper.

Geschreven op

Lees meer »

COVID-19 voorzorgsmaatregelen Bedrijfsbus.com

Geschreven op

U blijft welkom bij Bedrijfsbus.com I... Lees meer »

BEDRIJFBUS.COM Universeel autobedrijf van het jaar 2020

Geschreven op

Bedrijfsbus.com tot winnaar uitgeroep... Lees meer »

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad