search-btn

100% TEVREDEN

Aflevering aan De Huissense Glashandel

Geschreven op

De heer Jan-Willem van Dalen van Gebruiktebus.com heeft mij voortreffelijk geholpen met de aanschaf van mijn glaswagen en de inruil van mijn oude glaswagen. Door de snelle, goede service en de klantvriendelijkheid is Gebruiktebus.com een uitstekend adres voor de aanschaf... Lees meer »

Aflevering aan Sven Stomp

Geschreven op

Een paar maanden geleden attendeerde mijn vriendin erop dat ze de bus had zien staan langs de weg (De reclame bus van Gebruiktebus.com bij Zalencentrum de Valom op de hoek). Ik was op zoek dus even gaan kijken en weggereden met een heerlijk fijne Mercedes-Benz Vito. Lees meer »

Aflevering aan Marc Bouwman Timmerwerken

Geschreven op

Lees meer »

Aflevering aan Stal de Axelse Buitenweg

Geschreven op

Mooie busjes, interessant van prijs, afspraken worden na gekomen, er wordt de tijd voor je genomen Kortom fijne mensen en zal zeker bij de volgende bus weer eens op de website van Gebruiktebus.com kijken. P.s: Lees meer »

Aflevering aan Feest verhuur Didam

Geschreven op

Wij waren op zoek naar een nette bus ter uitbreiding voor ons bedrijf. Ons oog viel op een bus bij Gebruiktebus.com. We hebben een afspraak gemaakt en zijn gaan kijken. We werden ontvangen in een keurig verzorgd bedrijf. De jongens gaven ons een goed en EERLIJK advies. Lees meer »

Aflevering aan Kapsalon Perdon

Geschreven op

Doordat onze Volkswagen Caddy total loss gereden was. Moesten wij op kort termijn, een andere bedrijfswagen aanschaffen. Ons oog viel direct op Gebruiktebus.com waar wij terecht kwamen via de site. Vanuit het hoge noorden, direct wezen kijken, waar wij direct een goed gev... Lees meer »

Het laatste nieuws

 

VERSNELLINGSBAK SPOELING

Geschreven op

Slecht schakelgedrag Maar liefst 90%... Lees meer »

Alles over gas in de camper.

Geschreven op

Lees meer »

COVID-19 voorzorgsmaatregelen Bedrijfsbus.com

Geschreven op

U blijft welkom bij Bedrijfsbus.com I... Lees meer »

BEDRIJFBUS.COM Universeel autobedrijf van het jaar 2020

Geschreven op

Bedrijfsbus.com tot winnaar uitgeroep... Lees meer »

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad