• Home
  • 100% tevreden

100% TEVREDEN

R. Meijer

Wat een prachtige aangepaste bus voor de familie Meijer! Wat een mooi werk hebben we toch, om deze minder valide familie zo op weg te kunnen helpen... Lees meer »

Van Stralen Verhuur B.V.

Een prachtige bus voor Bart Van Stralen! Wij wensen Bart hele fijne kilometers en veel verdiensten met deze mooie Volkswagen Transporter! https: Lees meer »

Orange Minds

Een geslaagde aflevering voor Orange Minds. ✅ Waar Robert & Margriet eerst nog voor een andere bus kwamen kijken. H Lees meer »

Gemeente Lingewaard

✅Goede service loont en wordt beloond! Dat was het argument van de gemeente Lingewaard om wederom voor BEDRIJFSBUS.com te kiezen als leverancier va... Lees meer »

Aflevering aan MKH-Installatie

Na telefonisch contact over de Volkswagen Transporter zijn wij goed ontvangen en het gevoel was "GOED". Bij het eerste gesprek was mij al snel duid... Lees meer »

Aflevering Arnhemseglas inzetterij

Na onze eerste Gebruiktebus.com waren we super tevreden over hoe we geholpen waren bij Jan-Willem en dachten wij. We willen wel een NIEUWE bus. Lees meer »

Aflevering Willem Berendsen

Uitermate verrast door de vriendelijkheid en vakkundigheid van Gebruiktebus.com. Jan-Willem eb Rémon nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Lees meer »

Aflevering aan ABCSchilders

- Net en opgeruimd bedrijf. - Eerlijke afspraken. - Goede service. - Goede nazorg. - Komt vertrouwd over. Hartelijke groet, Alex & Rian www.abcschi... Lees meer »

Aflevering aan Szereto

Wij hebben een zeer goede indruk van Gebruiktebus.com gekregen an aankoop van onze bedrijfsauto. De ontvangst en service omschrijven wij als: Lees meer »

Aflevering Erik en Linda Haverkamp

Rémon en Jan-Willem, We zijn zeer tevreden over jullie goede service. Het was dan ook zeer gezellig en goed geregeld! Lees meer »

Onze diensten

Car Cleaning
Car Cleaning

Bedrijfsbus.com is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van alle soorten en maten voertuigen. Lees meer

Bedrijfsbussen
Bedrijfsbussen

U bent op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

Onderhoud
Onderhoud

Een bijzondere specialiteit van Bedrijfsbus.com is het specifieke onderhoud voor bedrijfswagens en campers maar uiteraard zijn voor het onderhoud ook personenwagens welkom. Lees meer

Laadruimte betimmeringen
Laadruimte betimmeringen

Hieronder een aantal varianten laadruimte betimmering voor het compleet maken van de bedrijfswageninrichting. Deze vorm van bedrijfswagen betimmering is de basis van iedere bedrijfswageninrichting. Lees meer

Caraudio
Caraudio

Accessoires en opties achteraf in je voertuig laten inbouwen. Dit is iets wat prima te doen is. Vooral als je een gebruikt voertuig koopt wil het weleens gebeuren dat je niet alle accessoires en opties terugvindt die je graag wilt hebben Lees meer

Financiering
Financiering

Voortijdig boetevrij inlossen inclusief renterestitutie Uniek! Bij een normaal betaalverloop van de verlopen termijnen zullen bij vervroegde beëindiging van het contract geen extra kosten in rekening worden gebracht. Lees meer

Bedrijfsbus
Bedrijfsbus

Bedrijfsgegevens

Gochsestraat 30
6851JE Huissen
026-3258005

info@bedrijfsbus.com

privacy policy

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
09.00 - 12.15

Wij pauzeren van: 12.15 - 13.00

 27-07-2024 GESLOTEN!

Wij nemen graag contact met u op!

Stel hieronder uw vraag en wij nemen graag contact met u op. Wij mailen u vrijblijvend een antwoord op uw vraag.