search-btn

100% TEVREDEN

Kleine Zwaan

Geschreven op

WAUW! Een prachtige, nieuwe Fiat Talento voor Kleine zwaan. Volledig voorzien van: Achteruitrijcamera Laadruimte betimmering Stoelhoezen op maat Side barsWij wensen Eelco & Lydia heel veel goede zaken. Daarom, BEDRIJFSBUS.com! Lees meer »

Hunter Glassware.

Geschreven op

WOW, Hunter glassware! Speciaal voor Hunter, op hun werkzaamheden afgestemde extra lange en hoge Bedrijfsbus.Geheel naar wens, voorzien van op maat gemaakte laadruimte inrichting en betimmering. Met een speciale draaibare laadruimte lift.Daarom ga je naar de BEDRIJFSBUS.c... Lees meer »

Bloemsierkunst De Beleving

Geschreven op

Hele mooie bus voor De beleving Huissen. Vanaf heden worden ook de mooiste bloemen van Willem en Engelien gehaald en gebracht in een bedrijfsbus van onze firma! https://www.inhuissen.nl/de-beleving Lees meer »

Theaterwerkplaats 'de Smederij'.

Geschreven op

Een mooie VW Caddy voor Pieter en zijn toneelschool. Op verzoek van de klant hebben we deze bedrijfsbus voorzien van een multifunctioneel navigatiesysteem en onderhoud. ✅ Lees meer »

R. Meijer

Geschreven op

Wat een prachtige aangepaste bus voor de familie Meijer! Wat een mooi werk hebben we toch, om deze minder valide familie zo op weg te kunnen helpen.✅ Hele fijne kilometers met deze prachtige rolstoelbus! Lees meer »

Van Stralen Verhuur B.V.

Geschreven op

Een prachtige bus voor Bart Van Stralen! Wij wensen Bart hele fijne kilometers en veel verdiensten met deze mooie Volkswagen Transporter! https://www.totaaltent.com/, en zie wat Bart voor u kan betekenen! Lees meer »

Het laatste nieuws

 

COVID-19 voorzorgsmaatregelen Bedrijfsbus.com

Geschreven op

U blijft welkom bij Bedrijfsbus.com I... Lees meer »

VERSNELLINGSBAK SPOELING

Geschreven op

Slecht schakelgedrag Maar liefst 90%... Lees meer »

Alles over gas in de camper.

Geschreven op

Lees meer »

BEDRIJFBUS.COM Universeel autobedrijf van het jaar 2020

Geschreven op

Bedrijfsbus.com tot winnaar uitgeroep... Lees meer »

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad